spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Dobrovolníkem na WUCC 2010?

Uvažujete o tom, že byste se zúčastnili Klubového mistrovství světa jako dobrovolníci? Nerozmýšlejte se dlouho a napište Sašovi. Dejte vědět i ostatním z vašeho týmu.

Do Prahy přijede 136 týmů zejména z USA, Austrálie, Kanady, Japonska a Anglie ale přihlášení jsou například i číňané, mexičani, kolumbijci a venezuelané. Dohromady se bude v Praze od 2. do 10. 7. pohybovat okolo 3000 frisbijáků z celého světa.

Abychom zabezpečili hladký průběh turnaje, sháníme 170 dobrovolníků, kteří budou moci dát osm červencových dnů ve prospěch této velkolepé akce. Hlavní činností dobrovolníků bude počítání skóre a času během zápasů (hrát se bude na 30 hřištích současně), dále potřebujeme, aby nám pomohli s registrací všech účastníků turnaje, s přípravou doprovodných akcí jako trading night a závěrečná party a spoustou menších, ale důležitých činností. V dobrovolnickém týmu uvítáme větší počet Čechů, protože bude potřeba zajistit např. infostánek, nákup docházejícího materiálu, komunikace s policií nebo nemocnicemi v případě problémů a podobně.

Za všechnu tu dřinu nabízíme ubytování a stravování (tři jídla denně) zdarma (od 2. do 10. 7.). Dále hráčský balíček, ve kterém bude oficiální WUCC 2010 disk, dvě volunteer/staff trička, láhev na pití a další zajímavé a užitečné věci.

V pátek 2. 7. proběhne training day pro všechny staffy, kde se dozvědí lokace sportovišť, jak bude vypadat herní systém, co mají na které pozici dělat, jak se zachovat v případě krizové situace a co odpovědět, když se jich někdo zeptá, např. kde jsou záchody, lékaři, maséři atd. Dobrovolníci jsou vlastně očima i ušima celého turnaje a proto jsou pro ně základní informace naprosto nezbytné. V pátek večer až proběhnou všechna školení je naplánováno posezení všech staffů, (grilování, pivo, víno) abychom se všichni tak nějak poznali.

Apelujeme tedy na všechny, kdo mají rádi létající disk, mají čas od 2. do 10. července a domluví se anglicky, aby si nenechali ujít tuto příležitost seznámit se s podobnými nadšenci z celého světa, spoustu zábavy a trochu práce a přihlásili se Sašovi na níže uvedený email.

Radek „Saša“ Lomnický

Autor: Saša, 23. 5. 2010
Poslat odkaz na e-mail