spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Pozvánka na MČR Mix 2008

Na Mixovém Mistrovství republiky se utká celkem 9 týmů. Prague Devils, Žlutá Zimnice, FUJ, Terrible Monkeys,  Pražská 7, PeaceEgg, 3sb, Atruc, a Velká Morava (spojené týmy Frkot a Rektální Vyšetření).

Zlatou medaili jede obhájit Prague Devils, o loňské stříbro se pokusí tým Žlutá Zimnice a bronzovou medaili FUJ. Budou opět Terrible Monkeys týmem, se kterým je radost hrát a získají opět cenu Spirit of the Game?

Rozpis zápasů

Stáhněte si rozpis utkání na oba dny. Začátek hry v sobotu v 9:30, v neděli v 10:00. Finále proběhne v neděli v 15:25.

Co řekl k turnaji Petr Medek - Me2d, hráč Prague Devils?
"Posíláme tým v plné sestavě a dostatečném počtu. Což je výhoda, na druhou stranu to přináší trochu nervozity, protože cokoliv jiného než zlato bude pro PD neúspěch. Zimnice je nevyzpytatelná, někdy se pod tlakem složí a někdy zahraje skvěle. Navíc kategorie mix je jejich nejsilnější.
Ale i tak věřím, že to PD zvládnou a nepřipustí žádná překvapení. Budeme mít dost zkušených hráčů kteří dokážou zahrát ve vypjatých situacích a také celkově dost hráčů na to, abysme odehráli celý turnaj naplno."

Zda se vyplní přání loňského mistra republiky a Prague Devils budou suverénním týmem, bude k vidění pod organizátorskou taktovkou českobudějovických 3sb 27-28.září poblíž Českých Budějovic v Lomnici nad Lužnicí. Veřejnost je srdečně zvána na oba hrací dny, především na neděli odpoledne na finálové utkání v 15:25. Vstup volný.

Význam kategorie MIX

Kategorie MIX znamená, že při každém bodu musí být na "lajně" 3-4 ženy a zbytek muži. Tento počet většinou (dle nastavených pravidel na konkrétním turnaji) určuje útočící tým. V Ultimate Frisbee existuje ještě kategorie Open, kdy není počet mužů a žen nijak limitován. Kategorie Women je určena výhradně pro ženy.
Loňský vítěz - tým Prague Devils
Loňský vítěz - tým Prague Devils

Autor: Redakce, 18. 9. 2008
Poslat odkaz na e-mail

Novinky - k roztřídění (2008)

    Žádné články nejsou k dispozici.