spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Pozvánka do Vesce 2012

Pozvánka do Vesce 2012
Vážení milovníci discgolfu, tým LDC Hunters Vás všechny srdečně zve na discgolfový turnaj VESEC 2012. Turnaj se uskuteční ve Veseckém sportovním areálu v Liberci od 14 do 16. září 2012. V tomto areálu se konalo FIS mistrovství světa v klasickém lyžování 2009. Turnaj je součástí České discgolfové ligy (nejvyšší kategorie A) a zároveň turnajem PDGA B nebo C tier*.
  

Základní informace:

Max.počet hráčů: 72
Course par: 63
Česká discgolfová liga: kategorie A
Profesionální discgolfová asociace: kategorie B nebo C
Částka na price money: až 25.000Kč**
Oficiální stránka turnaje

Hráčské kategorie:

Open (MPO): všichni muži a ženy
Ženy (FPO): všechny ženy
Masters (MPM): muži 40let a starší
Juniors (MJ1): 18 let a mladší

Doprovodný program:

Pátek 14.9.2012 – Možnost zahrát si doubles „Best shot“ od 15:00 do 16:00 s golfovým startem. Také pro Vás máme připravenou novinku – „SPEED GOLF“ – odehrání dvou jamek v co nejrychlejším čase, nebude záležet na počtu hodů, ale pouze na rychlosti! Nejrychlejší discgolfista bude samozřejmě oceněn!
 
Sobota 15.9.2012 – Po odehrání druhého kola pro Vás bude připraveno grilování, videoprojekce, noční putting contest a stejně jako v loňském roce „TRADING NIGHT“. Pro ty, kteří nevědí, tak se jedná o večer, kde se kupují, prodávají nebo vyměňují různé frisbee věcičky. Při turnaji bude opět určeno 2xCTP – 1xOpen + 1xostatní.
 

Ředitelé turnaje:

Pavel Brückler – Bruckler@discgolfovahriste.cz, 602 130 260
Julius Jankovič – Jankovic@discgolfovahriste.cz, 605 585 170

Startovné:

MPO, FPO, MPM: 750 Kč*** (pro každého hráče bude připraven hráčský balíček s originálním discgolfovým diskem) + poplatek ČADG (české asociace discgolfu) - bude vybírán až na turnaji – Členové ČADG 20 Kč, Nečlenové 100 Kč)
 
MJ1: Junior 500 Kč (pro každého hráče bude připraven hráčský balíček s originálním diskem) + poplatek ČADG (bude vybírán až na turnaji – Členové ČADG 20 Kč, Nečlenové 100 Kč)
 

Ubytování:

Na hřišti (170Kč/noc/osobu) - Karimatku a spacák s sebou.
Zajištěny jsou toalety a sprchy s teplou vodou.
Při registraci Vám budou nabídnuty možnosti objednání.
 

Pozn.:

* Pořadatelé si vyhrazují právo označení turnaje B nebo C nejpozději do 30. 5. 2012.
** V případě minimální obsazenosti turnaje, tj. 45 hráčů, bude výše PRICE MONEY 25.000 Kč. V opačném případě si pořadatel vyhrazuje právo a snížení částky na PRICE MONEY v poměru k registrovaným hráčům
*** Výše startovného je dána základní myšlenkou uspořádat dg turnaj evropského formátu. Zároveň se jedná o případnou zkoušku, zda jsme schopni uspořádat turnaj vysoké úrovně. Pokud se tento turnaj – Vesec 2012 - osvědčí, rádi bychom otevřeně uvažovali o podání přihlášky k pořádání Mistrovství Evropy. Pokud se mezi vámi najde dobrovolník, který by nám chtěl s Vescem 2012 pomoci, budeme velice rádi. Případní zájemci mohou zasílat své nabídky na info@discgolfovahriste.cz. Velká část startovného pokrývá Price money a hráčský balíček. Tento turnaj se neobejde bez účasti sponzorů (uvítáme jakoukoli podporu). Svou účastí podpoříte rozvoj DG v ČR a my pořadatelé se vynasnažíme připravit turnaj tak, abyste si z něj odnesli jen ty nejkrásnější sportovní zážitky.
 
team LDC Hunters

Pozvánky na další discgolfové turnaje a informace o stálých discgolfových hřištích najdete na www.discgolf.cz.

Autor: Redakce, 12. 4. 2012
Poslat odkaz na e-mail