spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Olgoj Chorchoj Trophy 2013

Kdy: 7. - 8. 9. 2013
Kde: Plzeň
Pořadatel: Atruc
Kategorie: plážový mix
Startovné: 2000 Kč/tým, 150 Kč/hráč
Na jedinečný plážový turnaj Olgoj Chorchoj se sjelo osm týmů, přičemž domácí Atruc měl hned dvojité zastoupení. Dále přijely: Prague Devils, Prague 7, Little Secret, 3sb, Šimon Šimráž a Dream team.
 
Velmi důležitým aspektem bylo překrásné pozdně letní počasí, díky kterému si hráči mohli turnaj naplno užít. Jako vždy skvělé zázemí - lidé si mohli zajezdit na inlinech, na Héřovém skateboardu, na koloběžkách... na čem chtěli. A jako v minulých letech, stánek s občerstvením měl neustále frontu na limču nebo pívo. K vidění pochopitelně byly krásné akce, na písku, to se to každému skáče, podívejte se na fotky. ;-)
 
Podobně jako loni tým SOFT, letos tým Šimon Šimráž z Maďarska (jak už sám název napovídá) přijel na turnaj bojovat za použití výhradně hodů, kdy talíř letí vzhůru nohama, nebo je vypuštěn neobvyklým stylem z rukou. Díky tomu vznikaly netradiční akce a padaly spektakulární body... i obrany.
 
Jinak, v jednom z uplynulých ročníků se králem turnaje stal Medvěd PD, který se rozsekal na okruhu na koloběžce, letos cenu „Medvědův memoriál“ vyhrál Oldřich Blesk Daniel Jarolím z Šimon Šimráž, který si v prvním zápase zlomil NOHU! (Ach ti Maďaři...)
olgoj13

Pořadí

  1. Prague Devils
  2. Šimon Šimráž
  3. Little Secret
  4. Atruc
  5. Pražská 7
  6. 3SB
  7. Btruc
  8. Dream Team
Spirit: 3SB
Párty winner: Janča
Medvědův memoriál: Blesk

Autor: Vojta ŠŠ, 11. 9. 2013
Poslat odkaz na e-mail