spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Tradiční sváteční turnaj: HH cup 2013

Kdy: 28. 10. 2013
Kde: Kněževes
Pořadatel: Prague Devils
Kategorie: Pick-up
Startovné: 50,- / hráč
Obyvatelé Kněževsi už si asi zvykli, že každý rok na státní svátek 28. října, poskytuje jejich obec útočiště hráčům ultimate. Ani letošní rok nebyl výjimkou a do blízkosti letiště Václava Havla se sjelo asi 80 hráčů různých úrovní, kteří se chtěli na pick-up turnaji rozloučit s venkovní sezónou.
 
Oproti loňskému roku se počasí umoudřilo. Nesněžilo, bylo až nečekaně teplo, ale od rána foukal silný nárazový vítr. Ten tak určoval úroveň hry mnohem víc, než individuální dovednosti hráčů. Při výhozu proti větru byl úspěch, když disk skončil aspoň za půlkou hřiště, dumpové přihrávky vítr zvedal a dělal z nich příležitost pro vzdušné souboje a kdokoli běžel na dlouhou, musel počítat s tím, že v zóně disk (když tam tedy doletí) úplně změní směr.
 
Atmosféra tak byla jako každý rok uvolněná, hráči si užívali svařák či Pražského ďábla, obdivovali letadla a čichali pach spálených gum. Někteří trávili volné minuty pouštěním draků nebo na slacklině.
 
A kdo vůbec vyhrál? Ve finále nakonec skončily týmy č. 2 a č. 5, z nich lepší byly "dvojky" pod vedením Frankieho. Vyhlášení proběhlo ihned poté a přibyla i pozvánka na afterparty do Koťátka. Celé odpoledne uzavřel Štěpán svým beatboxem.
 
Díky Prague Devils za turnaj a za rok zase. ;)

Výsledky

  1. tým č. 2
  2. tým č. 5 (Semena)
  3. tým č. 4 (Sádlo)
  4. tým č. 8
  5. tým č. 1
  6. tým č. 7
  7. tým č. 3
  8. tým č. 6

Autor: Áňa 3SB, 29. 10. 2013
Poslat odkaz na e-mail