spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

1. Training Camp 2010

Zdravíme příznivce ultimate frisbee,
o víkendu 24. 25.dubna 2010 proběhne v Předboji u Prahy dvoudenní Training Camp (soustředění) v ultimate frisbee pro začínající i pokročilé hráče. Ideální příležitost se naučit něco nového.

Věnovat se Vám budou zkušení trenéři, kteří Vám pomůžou s technickými dovednostmi, poradí tréninkové drilly, pomůžou s taktikou.

Soustředění proběhne na fotbalovém hřišti v Předboji, viz přiložená mapka. Nejlépe se tam dostanete ze zastávky Ládví autobusem č. 368. Jízdní řád autobusu 368 a ostatní info o spojích po Praze dostanete na webu Dopravního podniku Praha. Alternativní způsob je vlakem z centra Prahy do zastávky Kojetice u Prahy (cca 20 minut pěšky), ideální pro účastníky jedoucí do Prahy vlakem.

Startovné je 300 Kč na osobu. Cena zahrnuje dvě snídaně, dva lehké obědy, večeři a ubytování (ve stanech v areálu hřiště).

Příjezd na hřiště je možný v pátek 23.4. 2010 od 18 hodiny, konec soustředění bude v neděli ve 14:30 (v 15:30 jede autobus do Prahy). Trénink začne v sobotu 24.4. 2010 od 9:30, registrace je možná v pátek večer a v sobotu od 8:30.

Sebou si vezměte sportovní oblečení, KOPAČKY (nutné), spacák, karimatku, stan, hrnek a láhev na vodu.

Pokud máte zájem, prosím přihlašte se zde (co nejdřív, nenechávejte to na poslední chvíli).

Pokud máte možnost vyvěsit, vylepit informace o Training campu kdekoliv, například na školách, tak níže v Souvisejících informacích najdete PDF s plakátkem ohledně této akce.

Za výkonnou radu Česke asociace létajíciho disku
carlos
Mapka Předboje (Training Camp)
Mapka Předboje (Training Camp)

Autor: Redakce, 17. 3. 2010
Poslat odkaz na e-mail