spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Atruc na Sandsplash 2012

Tým Atrofované ruce strávil víkend plzeňského Majálesu (28.-29. 4. 2012) netradičně. Devět odvážlivců se rozhodlo zkusit si zahrát na zahraničním turnaji v Rakousku.

Plážový turnaj Sandsplash v lázeňském městečku Baden u Vídně představoval pro několik z nás první zahraniční turnaj kariéry, a tak jsme se těšili, co tam na nás čeká. Cesta kupodivu proběhla bez větších komplikací a obě auta se nečekaně střetla o půlnoci před spací halou. Ráno nás uvítalo teplé počasí, o které jsme se někteří zasloužili modlením. :) Naše srdce si získaly prostory turnaje, pravé lázně, které oplývaly luxusním venkovním bazénem a dvěma plážovými hřišti.
Atruc na Sandsplash 2012
To prostě na Olgoji zatím nemáme! Po prvním rozběhání bylo jasné, že to nebude jako v  kopačkách na trávě, a ačkoli nás písek překvapil poněkud velkými kameny, vynahradil to bazén! Co se týče her, čekaly nás výhry i prohry. Zvláštním systémem jsme se dostali do spodní skupiny, kde jsme spolu s Pražskou 7 bojovali o každou příčku. Zábava však nekončila nikdy! Po každém závěrečném kolečku jsme měli přichystanou hru pro tři smíšené dvojice, hrálo se o lukrativní odměnu - chlazená pivka. Tato hra měla za úkol pobavit, ochladit, ale i sblížit a byla to hrozná sranda. Velkolepý turnaj ještě po každé hře zlepšovalo naložení do osvěžujícího bazénu nebo drink namíchaný přímo na pláži. Nečekaně velkou atrakcí bylo i podvodní focení. Není tedy divu, že v závěru turnaje se nikomu z nás nechtělo domů.
Atruc na Sandsplash 2012

Při vyhlášení na nás čekalo 11. místo. Na stupních vítězů se zaslouženě objevily kvalitní týmy v čele s Upsadaisy,  Pražská 7 skončila devátá. Co však způsobilo, že jsme nechtěli z Badenu ještě víc, byla cena Spirit of the Game, za kterou děkujeme všem zúčastněným. Tímto oceněním se nám jen potvrdilo, jak dobře se nám hrálo a jak moc v pohodě ten turnaj. Výherní team drink "zahřál" u srdce i jinde... chudáci řidiči měli ožralé posádky! Na čem jsme se ale všichni shodli, i s rozdílnou hladinkou, bylo, že za rok na viděnou na Sandsplash 2013!!!

Autor: Zuz Atruc, 8. 5. 2012
Poslat odkaz na e-mail