spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

První hala 2012

Kdy: 24-25.11.2012 (sobota Open, neděle Women)
Kde: hala Juliska, Praha
Pořadatel: Prague Devils
Kategorie: Open, Women
Startovné: 1300-1400 Kč/tým
Čtvrtý ročník turnaje v hale Juliska v pražských Dejvicích proběhl v dopoledních a odpoledních skupinách s jedním zápasem o umístění. Délka zápasu 25 minut, 5 minut pauza, o umístění 40 minut.

Open

Dopolední skupinou prošli bez porážky Prague Devils, největší problémy jim připravili Terrible Monkeys (8:7), kteří však zaváhali s Figurkami slonů. Z výsledného kolečka tak na druhém místě skončila Žlutá zimnice, třetí Figurky slonů, čtvrtí Monkeys a bez jediné výhry Junioři.

Odpolední skupina měla svého favorita, který nedal "čuchnout" žádnému ze soupeřů. FUJové se prostříleli na první místo, za nimi TIOS, PeaceEgg, Velká Morava a TREE.

Souboje o umístění o délce 40 minut přinesly několik jednoznačných zápasů (TREE vs. Junioři 14:8, FS vs. Písek 17:8). Těsnější zápasy předvedli TM vs. VM (15:14 aneb jak zdramatizovat 40 minutový zápas) a vyrovnaná hra byla také k vidění v zápase ŽZ vs. TIOS (výhra ŽZ o tři body). Finále se stalo taktéž jednoznačnou záležitostí jednoho týmu, FUJ v silné sestavě si poradili s ne zcela kompletními Prague Devils 19:11.

WOMEN

V ženské kategorii se sešlo 10 solidních týmů. V dopolední skupině vyhrála všechny zápasy stejně jako loni Žlutá zimnice. Na druhém místě skončily letošní mistryně Prague Devils. Čtvrté místo bral Atruc a páté Figurky slonů.

Odpolední skupině dominovala Velká Morava. Poradila si se všemi soupeři. Pražská Sedma, jejíž mix vyrazil o stejném víkendu na turnaj do Německa, vytáhl z rukávu. Fujačky skončily na třetím místě, což je vyslalo do sestrovražedného boje s juniorkami. Na čtvrtém místě skončily růžovodresé 3SB a páté místo braly holky z Písku, které ovšem s vítězkami skupiny prohrály o jediný bod, úroveň turnaje tedy byla docela solidní a vyrovnaná.

Turnaj vyhrála stejně jako v předchozích ročnících Žlutá zimnice nad Velkou Moravou. Bronz brala P7, bramboru PD holky.

Ne zcela kompletní výsledky ke stažení.


Pořadí

Kategorie Open

  1. FUJ
  2. Prague Devils
  3. Žlutá zimnice
  4. TIOS
  5. Figurky slonů
  6. PeaceEgg
  7. Terrible Monkeys
  8. Velká Morava
  9. TREE
  10. Junioři

Spirit: TIOS


Kategorie Women

  1. Žlutá zimnice
  2. Velká Morava
  3. Pražská 7
  4. Prague Devils
  5. FUJ
  6. Juniorky
  7. Atruc
  8. 3SB
  9. PeaceEgg
  10. Figurky slonů

Spirit: Juniorky


Autor: Redakce, 27. 11. 2012
Poslat odkaz na e-mail