spřátelené weby www.cald.cz www.discgolf.cz www.ultimo.cz www.freestylefrisbee.cz www.szf.sk www.ultimatefrisbee.cz

Jilemnice Lowcost 2010

Kdy: 20. 3. 2010
Kde: Jilemnice
Pořadatel: Žlutá Zimnice
Kategorie: open
Formát: 5 na 5, indoor
Startovné: 1200,-/tým

V poslední době se nám roztrhl pytel s turnaji určenými pro začínající a méně zkušené hráče a jedním z nich byla i Jilemnice Lowcost, pořádaná Žlutou Zimnicí. Protože šanci poslat své mladé zahrát si pěkně na pohodu využilo jen šest týmů, byl turnaj pouze jednodenní.

Hned v prvním ranním zápase si Honza, nováček v dresu Hairy Jet, přivodil tříštivou zlomeninu klíční kosti, když se v rybě střemhlav vrhl proti zdi. Byl to jeho první turnaj, tak snad na frisbee nezanevře a přejeme mu brzké uzdravení. Po tomto neveselém začátku již vše probíhalo bez problémů a všichni se tak mohli soustředit na hru v poněkud vymrzlé hale.

Vzhledem k počtu týmů se hrálo systémem každý s každým, z něhož vyšel vítězně tým F.U.J., který si zapsal pouze jedinou porážku. Se třemi zkušenými hráči, Vojtou, Pepíkem a Medvědem, si příliš problémů nepřipustili a zaskočila je tak pouze Střelka. Velice přijemným překvapením (alespoň pro mě) byly Figurky Slonů v čele s Hrochem. Hrály pěkně, s velikým nasazením a i když nakonec skončily na čtvrtém místě, na turnaji daly nejvíc bodů ze všech.

Výsledky:

  1. F.U.J.
  2. Žlutá Zimnice
  3. Hairy Jet
  4. Figurky Slonů
  5. Střelka
  6. Prague 7

Autor: Meloun (ŽZ), 22. 3. 2010
Poslat odkaz na e-mail